Se cerne faina intr-un bol, iar la mijloc se adauga toate ingredientele , mai putin cacaoa si apa.
Se framanta bine bine pana se formeaza un aluat neted.Se imparte in doua. O parte se amesteca cu cacaoa dizolvata in cele 4 linguri de apa.
Se framanta bine si se lasa la crescut o jumatate de ora.
Se rastoarna aluatul cu cacao pe masa se aplatizeaza si se taie in 4, la fel se procedeaza si cu celalalt.
Se preseaza faina pe blatul de lucru.Se ia o bucata din aluat din cele 4 maro si se face o foaie subtire. Peste ea o foaie alba. Se intind cu sucitorul , apoi se taie in 8 ( in 4 apoi in 2).
Se ung trunghiurile cu magiun, nutella, rahat.
Se ruleaza de la baza spre varf.
Se pun pe o hartie de copt in tava( sau se unge tava cu margarina).
Se ung cu putina apa si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade.
Intre timp se face un sirop din 150 ml apa + 4 linguri zahar. Se tine amestecul pe foc mic cca 15 min pana se leaga.
Cand sunt gata cornurile se ung cu sirop si se preseaza cu zahar sau nuca de cocos.