Cornuri cu şuncă

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 4326 vizualizari

 

Pentru această reţetă se pot folosi şi alte umpluturi: şuncă de casă, carne tocată sau parizer.

 

INGREDIENTE

Aluatul

  • 500 g făină
  • 250 g margarină
  • 2 linguri untură
  • 2 gălbenuşuri
  • 1  cubuleţ drojdie
  • smântănă cât cuprinde
  • puţină sare

Umplutura

  • şuncă
  • 2 albuşuri
  • sare, piper după gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu şuncă:

.

Dizolvăm drojdia în puţină smântână, după care o lăsăm să crească circa 10 minute.

Amestecăm margarina, untura, făina,sarea, gălbenuşurile, drojdia şi smântăna. Facem un aluat potrivit, pe care il lăsăm  să crească circa 30 de minute.

Întindem aluatul astfel încăt să aibă un  deget grosime, apoi îl tăiem cubuleţe.

Preparăm umplutura din şuncă măcinată, albuşurile de ou, sare şi piper.

Punem umplutura în cornuri şi rulăm.

Când sunt aproape gata, scoatem tava din cuptor şi răzuim brânză deasupra, apoi le mai coacem câteva minute.

Poftă bună!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu şuncă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei