De multe ori am incercat sa fac aluat tip foietaj, dar de fiecare data am dat-o in bara ...ieseau niste placintele,bune la gust, dar nu aveau nimic in comun cu foietajul.
Acum pot spune ca am gasit reteta perfecta:)
Multumesc din suflet lui Miha , caci reteta ei am folosit-o :cornuri-cu-ciocolata
Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html
Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in trunghiuri si o parte in dreptunghiuri.
Pe trunghiuri am pus cate o lingurita sanatoasa cu gem de mere si am pudrat cu scortisoara, iar pe dreptunghiuri am pus cate o lingurita cu crema de cioco.
Am impaturit si le-am uns cu galbenus amestecat cu 2-3 linguri de lapte dulce.
Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
Mireosea in case de numa' numa ' :)
Deci ...pofta buna!
Negresit le voi repeta, de data asta umplute cu brnaza sarata.
1
Umplute cu dulceata, braza, ciuperci sau orice alcteva