Cornuri cu gem

de miremirc in Prajituri, 24 Feb 2011 | 17922 vizualizari

COMENTARII (26)

cismaru_nicoleta 1

24.02.2011, 23:38

ce bunatate ..si ce frumosi ti-au iesit

Ligia Bxl 1

24.02.2011, 23:49

ce frumoase ti-au iesit

LUK 1

24.02.2011, 23:49

mm..ce bune sunt

zaharia_mihaela2005 1

25.02.2011, 00:06

ce bine arata

MIUTA 1

25.02.2011, 00:13

Sunt tare frumoase,imi iau si eu unul pentru micul dejun

La Ancuta 1

25.02.2011, 00:54

perfect pentru maine dimineata

mihaelar63 1

25.02.2011, 01:16

Ce dragute cornulete , mi-ar place sa le gasesc caldute ptr mic-dejun

RuxyRux 1

25.02.2011, 08:04

Ca tare as servi unul.... arata de nota 20!

aziz 1

25.02.2011, 09:22

ce super arata asa pufoase

Lau 1

25.02.2011, 09:31

superbe

divainbucatarie 1

25.02.2011, 09:47

frumoase cornurile tale!

kukibella 1

25.02.2011, 10:21

Rocsi 1

25.02.2011, 10:55

frumoase

miremirc 1

25.02.2011, 11:04

bune bune au fost

MotanLaOale 1

25.02.2011, 11:04

frumos arata

DIANA B 1

25.02.2011, 11:11

frumusele cornuri

adasev12 1

25.02.2011, 11:56

f frumosi si buni ...doar o intrebare: e vreo diferenta daca facia luatul cu drojdie uscata sau proaspata????

mena29 1

25.02.2011, 12:50

tanyapatap 1

25.02.2011, 13:35

lia maria 1

25.02.2011, 13:45

miremirc 1

25.02.2011, 16:37

adasev12 acum am facut cornuletele ptr prima data si am folosit drojdie uscata cum scrie in reteta dar cred ca e ok si cu drojdie proaspata; incearca si apoi posteaza cornuletele sa vedem si noi

elena1988 1

25.02.2011, 17:38

mirela0911 1

25.02.2011, 20:48

super, e la favo

flor 1

25.02.2011, 23:30

STIU SI EU RETETA SI DE FIECARE DATA CAND LE FAC FOLOSESC 25 G DE DROJDIE PROASPATA,LE-AM FACUT DE ZECI DE ORI. .LA CUPTOR LE LAS CIRCA 15-20 DE MINUTE.IN 15 MINUTE NU-S ASA RUMENITE SI IS MAI MOI SI MAI BUNE.

adry88 1

12.06.2011, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu untura si gem