Se cerne faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc si se adauga drojdia, sarea, oul, esenta, 3 linguri de zahar, 2 linguri de lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 minute. Se adauga si restul de zahar si se framanta coca, se acopera si se lasa o ora la dospit.
CREMA-laptele se incalzeste, albusul se bate spuma cu un praf de sare, adaugadu-se treptat zaharul. Peste albus se cerne faina, amestecata cu cacao, se omogenizeaza. Laptele incalzit se incorporeaza in crema si se pun pe foc mic, se amesteca continuu pana se ingroasa. In crema calda se adauga margarina.
Se intinde o foaie si cu ajutorul unei farfurii facem cercul, dupa care impartim cercul in 4, adaugam crema si rulam
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut cu laptele
Dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc frumos deasupra