Cornulete pufoase

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 6643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina,
  • 125  g untura,
  • 10 g drojdie ,
  • 125 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • coaja rasa de portocala,
  • 1ou,
  • 1/2 lingurita sare,
  • gem,
  • zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete pufoase:

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu  1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

DIANA B 1

10.02.2012, 17:08

Ti le-am vz de dimi pe mail ...

mena29 1

10.02.2012, 17:59

Ce bune sunt!

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:26

Vreau sa va spun ca am facut reteta si este intradevar fff buna, recomand tuturor,mai ales pt. copii sunt exceptionale. Complimente!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu finetti