Cornulete insiropate

de Bucataras in Prajituri, 28 Apr 2009 | 9155 vizualizari

 

Gogosica maimutica, zisa si Maimutica gogosica, ne-a trimis si a doua reteta.

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 3 oua
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • drojdie un cubulet
  • 2 plicuri praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 1 kg faina
  • Sirop:
  • 250 gr zahar
  • 250 ml apa
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete insiropate:

Aluatul se lasa 1 ora la dospit. In jumatate de coca se poate pune cacao. Dupa ce s-au copt, cornuletele se scufunda o data in siropul fierbinte, dupa care se tavalesc prin nuca (zahar, nuca de cocos).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete insiropate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca de post