Cornulete fragede cu gem

de Anett in Dulciuri, 31 Mai 2016 | 2613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana ulei
  • 1 cana untura topita
  • 4 cani faina
  • sare
  • 10 linguri gem
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu gem:

Punem ingredientele intr-un bol mare, le amestecam bine. Daca simtim nevoia mai putem adauga faina.

Impartim aluatul fraged in 4 portii, luam prima bucata si intindem. Luam un pahar si taiem cercuri din aluat. Umplam cercurile cu gem si le intindem in doua.

Asezam cornuletele intr-o tava, nu trebuie sa ungem tava, si le introducem in cuptor pana se rumenesc bine.

Trecem cornuletele prin zahar pudra.

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia, nuca macinata, rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu gem