Cornulete fragede

de diaconta in Prajituri, 9 Oct 2010 | 31850 vizualizari

COMENTARII (34)

diaconta 1

10.10.2010, 20:44

Adriana

mena29 1

12.10.2010, 09:12

Dia cum am lipsit am ratat dar sunt sigura ca mai ai,cornuletele din ce stau sunt mai bune,se fragezesc asa ca ...

diaconta 1

12.10.2010, 18:23

Asa-i Mena.cornuletele fragede sunt mai bune daca stau doar ca noi nu reusim sa le pastram

Cris2711 1

17.10.2012, 14:36

migaloase cum zici dar se merita

diaconta 1

17.10.2012, 15:34

chiar merita Cris

Cris2711 1

17.10.2012, 15:38

am salvat reteta,imi trag cu ochiul rau de tot

diaconta 1

17.10.2012, 15:42

Cris,aluatul cu Mascarpone sau cu crema Philadelphia iese foarte fraged.
La fel ca si coca asta http://www.bucataras.ro/retete/boccelute-delicioase-29191.html,mai mare dragul sa lucrezi cu ea

Cris2711 1

17.10.2012, 15:47

Dia acum nu am nici Mascarpone, nici Philadelphia in casa,dar ma bate gandul sa le prepar pe sambata

diaconta 1

17.10.2012, 16:17

Cris,sigur o sa va placa si eu vreau sa le fac iarasi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Lamaita