Cornulete din foietaj cu rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 14135 vizualizari

 

Ceva dulce si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • rahat
  • zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu rahat:

Se scoate aluatul de la rece si se taie in triunghiuri.

Se taie rahatul, se aseaza pe fiecare triunghi si se ruleaza.

Se pun cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt. 

Se dau la cuptorul preincalzit la 180-190°C. 

Dupa 15 minute se scot, se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.

Guten Appetit!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte umpluturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadea68 1

22.03.2014, 22:08

simplu si bun

Tabita _ 1

22.03.2014, 23:09

Asa e Nadea

gio 1

26.03.2014, 17:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de vaci