Cornulete de post cu nuca

de mimmi in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 12920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g nuca macinata
  • 4linguri ulei,
  • 2 linguri miere,
  • silvoita,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 1 praf sare,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu nuca:

Frecam intr-o craticioara,pe foc mic,mierea si drojdia pana ce devine mierea lichida.

Cernem faina,in mijloc facem un cuib si punem mierea si drojdia,uleiul,un praf de sare,1 lingura zahar,framantam aluatul si mai adaugam apa calduta daca trebuie,il lasam la crescut 30 de minute.

Intre timp amestecam nuca cu 4 linguri de zahar.Impartim aluatul in doua si intinem foi subtiri.Ungem foaia cu silvoita si presaram jumatate din cantitatea de nuca.Taiem triunghiuri,le rulam si le punem intr-o tava pe hartie de copt.Le lasam la cuptor cca 20 de minute.Cand le scoatem le dam prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri Bratislava