Cornulete cu rahat rosu:))

de mena29 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 4004 vizualizari

 

Pentru atunci cand vreti sa faceti ceva dulce dar nu prea dulce si sa nu va i-a foarte mult timp.Foarte rapid se pregatesc si tot asa de rapid dispar din farfurie:P

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj de 400 g
  • 200 g rahat rosu
  • optional zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat rosu:)):

Dezghetam aluatul foetaj si-l intindem pe un suport de lemn. Este indicat sa lucram cu aluatul foarte rece deoarece daca se incalzeste, il vom manevra mai greu, se va lipi de suportul de lemn si noi nu vrem asta, asa ca daca e nevoie, il mai bagam dupa ce s-a dezghetat,la frigider, asa vreo 30 minute. Cand scoatem aluatul de la frigider trasam cu o rola fasii pe care apoi le vom transa in triunghiuri mai ascutite. La baza triunghiului vom pune cate o bucata de rahat rosu :)) si-l vom rula cu aluatul spre varful triunghiului. Coacem cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, la 180 grade C, aproximativ 15 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat rosu:))" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede