Cornulete cu rahat

de divainbucatarie in Prajituri, 14 Iun 2011 | 22023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt topit
  • 100 g smantana
  • 1/4 lingurita bicarbonat (praf de copt) stinsa cu o lingurita otet
  • 250 g faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted. Il dam la frigider pentru o ora.

Intindem o foaie subtire de 2 mm, taiem patrate, apoi patratele le taiem pe o diagonala. Umplem triunghirile formate cu gem, rahat sau crema de nuca, sau gem si nuca macinata, apoi rulam de la baza triunghiului catre varf si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Vom coace cornuletele in cuptorul preancalzit la 170°C timp de 15 – 18 minute. Cand le scoatem din cuptor le rostogolim prin zahar pudra apoi le punem pe un platou.

Le servim cand se racesc.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

15.06.2011, 10:33

Multumesc Licuta!
Multumesc Mena!
Multumesc Anamaria!

adry88 1

15.06.2011, 16:29

foarte bune

ionela2682 1

15.06.2011, 17:46

unul macar...din muntele ala ,vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]