Sunt demential de bune! Le-am vazut si la Ancuta si la Gaby! pofteam de mult la ele ;)
sarumana de reteta!
Margarina am taiat-o bucati, am taiat o pastaie de vanilie si am ras semintele, le-am adaugat peste margarina si am mixat-o spuma cu zaharul. Am adaugat oul si am mixat in continuare.
Am macinat nuca si am adaugat-o la compozitie. Eu am pus mai multa nuca.
Peste toata compozitia, am adaugat cate putin faina cu praful de copt si am obtinut un aluat din care am format cornulete diferite.
Intr-o tava mare, am pus hartie de copt, am asezat cornuletele si le-am copt la foc mediu cam 20 min. dupa ce s-au copt, le-am scos si le-am lasat un pic sa se raceasca.
Intr-un alt castron, am pus toate cornuletele, am presarat mult zahar pudra vanilat si am vanturat castronul pana s-au imbracat toate in zahar.
Am mai presarat putina nuca macinata peste ele. Sunt un deliciu!