1.Se topeste margarina cu zaharul intr-o cratita, la foc mic . Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine.
2. Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron.
3.Se adauga ouale peste margarina topita, iar apoi laptele.
4.Se adauga faina si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale, dar care nu se lipeste de maini.
5. Se lasa la dospit 30 de min. Eu l-am pus in cuptorul cu microunde cu usa inchisa.
6.Se intind foi subtiri, se taie fasii si se pune pe fiecare amestec de dulceata cu nuca de cocos. Cornuletele nu trebuie sa fie foarte mari ca se umfla foarte mult.
7.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus batut cu 2 linguri de lapte si se presara mac peste ele.
8.Se dau la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc frumos.
1
Le puteti umple cu orice tip de dulceata.