Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 5319 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de Bucataras 8
de Constelatialeu 9
de UrsanMihaela 1
de Mitinita 6
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:35
ieri la 08:11
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!