Cornete surpriza

de katty in Prajituri, 22 Oct 2014 | 2913 vizualizari

 

Briose delicioase in cornete de inghetata plus un strop de inghetata .

 

INGREDIENTE

  • 12 cornete de inghetata cu fundul plat
  • 1 conserva de ananas
  • 250 gr faina
  • 50 gr fulgi de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 200 ml lapte batut
  • 1 plic zahar vanilat
  • inghetata de ananas(1 conserva ananas , 100 ml frisca )
  • frunze de menta

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete surpriza:

Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam .
Separat batem oul cu zaharul , adaugam  uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem amestecul peste faina .Scurgem 150 gr ananas  din conserva si il taiem mai marunt . 
Adaugam ananasul si omogenizam . Punem compozitia in cornete(3/4 din cornet)
Asezam cornetele  pe  o tava de briose si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute .(pana se rumenesc usor)


Scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca .
Pentru unghetata mixam continutul unei conserve de ananas . Batem frisca , o amestecam cu ananasul mixat si turnam  amestecul in masina de inghetata  (daca nu avem  masina de inghetata punem la congelator pentru cateva ore , amestecand din cand in cand )


 Ornam briosele racite cu cate o cupa de inghetata , o bucata de ananas  si frunze de menta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Amandine