tocanita de pui

de marcela1979 in Pui, 29 Dec 2009 | 4487 vizualizari

tocanita de pui

 

INGREDIENTE

  • pulpele si aripile de la un pui
  • ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu sau pasta de ardei 1 lingura
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

Se spala carnea de pui.Intr-o cratita se pune la calit ceapa tocata marunt,se adauga ardeiul gras sau pasta de ardei ,se adauga carnea de pui si se lasa sa se caleasca.Se pune un pic de boia de ardei si se pune apa sa acopere carnea .Se lasa sa fiarba .cand carnea e fiarta se face o ingroseala din 2 linguri de faina si lapte si se adauga in cratita .Se lasa sa dea un clocot si se adauga frunzele de patrunjel tocat.Se aduga vegeta si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si cu muraturi sau salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din piept de pui