Cordon bleu cu cascaval delaco

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 8393 vizualizari

 

Saptamana trecuta am primit un cadou neasteptat din partea celor de la Delaco, carora le multumesc tare mult pentru acest cadou delicios

Pe langa multe bunatati am primit si un set de cutite pentru branza, care imi lace la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sunca presata/kaiser
  • cascaval delaco (sofia)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval delaco:

Se spala si se feliaza pieptul de pui. Se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie de piept de pui se pune o felie de sunculita presata, apoi o bucata de cascaval si se ruleaza cu grija.

Se prinde fiecare rulou cu scobitori si se dau prin faina, ou, pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se poate servi alaturi de o garnitura sau simplu.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv