La cererea fiului meu am facut.
Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine.
Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. Daca se desfac, se pot folosi si scobitori. La mine au stat rulate si nu a fost nevoie de scobitori.
Dupa ce sunt facute toate rulourile se presara cu vegeta si piper pe toate partile si se pun in frigider pentru 30 minute ca sa se fixeze la rece.
Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie, iar faina si pesmetul se pun fiecare in cate o farfurie.
Dupa ce s-au intarit in frigider se ia cate un rulou si se da prin faina, prin ou si prin pesmet.
Trebuie insistat sa fie bine invelite in pesmet pe toate partile.
Se pun la prajit in ulei incins si se intorc pe toate partile.
Cand sunt rumenite frumos se scot pe prosop de hartie.
Se servesc calde cu garnitura si salata sau reci feliate ca aperitiv.
Pofta Buna!
1
Focul trebuie sa fie mediu ca sa se faca si in interior rulourile.