Cordon Bleu

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 22615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~ 100 g cascaval
  • 8-10  felii sunca (in functie de cat de mari ies bucatile de piept)
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare jumatate de piept se taie in doua. Vom avea astfel 4 bucati pe care le acoperim cu folie alimentara si le batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. sau oricare alte condimente va plac. Acoperim toata suprafata cu felii subtiri de sunca si 1 felie de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat. Se ruleaza cat mai strans.

Oul se bat bine cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.

Daca doriti o crusta mai groasa operatiunea se va repeta.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scot pe un prosop de hartie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor