Pateuri cu urda si marar

de rivka in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 12918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foaie de foietaj
  • 400 grame urda
  • 150 grame smantana
  • patrunjel uscat 2 lingurite
  • marar proaspat tocat 4 lingurite
  • 2 oua
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan
  • hartie copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu urda si marar:

Din urda impreuna cu zaharul cele 2 oua, patrunjel, marar si 150 gr smantana se face un amestec pt umplutura.

Foaia de foietaj se taie patrate se umple fiecare patrat cu cate o lingura mare de umplutura se inchide pe margini , se aseaza in tava pe hartia de copt, se unge cu penseula cu galbenus de ou, se stropeste cu susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 20 minute pana se umflsa frumos si prinde crusta aurie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

rivka 1

21.04.2010, 23:26

ce avatar fain ai flying , am pus smantana obisnuita, groasa...

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:49

Saru'mana Rivka, abia astept sa le pregatesc - o sa le sau gata pe cucoanele de la biserica la primul luncheon organizat, hihihi

Ah, si am observat ca iti place tare, ca si mie de atlfel, combinatia de urda cu marar - evident ca am copiat si reteta de tort de clatite

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval