Cordon bleu

de corina241 in Pui, 1 Ian 2011 | 6608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Carnea se spala,iar apoi se pune pe o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele.Condimentam,punem o felie de cascaval,una de sunca si apoi rulam si prindem cu scobitori.

Amestecam intr-o farfurie adanca oul cu faina,usturoiul si putina sare si formam o compozitie usor ingrosata.

Luam rulourile formate,le trecem prin oul cu faina si le scufundam in baie de ulei.

Le scoatem pe un prosop de hartie si lasam sa se scurga bine.

Servim cu orice garnitura preferam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu legume sotate