Copanele cu sos picant

de Bunica in Pui, 23 Feb 2013 | 4602 vizualizari

 

De cand a postat panacris puiul cu sos de mustar mi-am pus in gand sa fac o "picanterie".

 

INGREDIENTE

  • 4 copane de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mustar cu hrean
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingura ulei chili
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (fuchs)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100 ml. vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu sos picant:

Copanele se spala,se curata si se aseaza in tava.

Intr-un castron se pregateste sosul din toate celelalte ingrediente,astfel incat sa fie bine incorporate.

Se toarna sosul peste copanele si se da la cuptorul incins la 175 grade pentru 45-50 minute.

Se serveste cald, cu garnitura de piure sau  paste si cu salata de muraturi .

TIPS-URI

1

Daca aveti timp, si nu va grabiti ca mine,puteti lasa inainte de coacere,10-15 minute pentru a se marina putin puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bunica 1

23.02.2013, 23:30

Ti-am oprit o pulpita Dia!

Panacris 1

15.05.2014, 18:49

No, abia acum am ajuns și eu la ele Mă bucur că ți-am fost inspirație Bune copanelele picante

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 22:17

foarte bune copanelele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume si fructe picante