Clatite Oscar

de ralu_ca in Pui, 6 Apr 2013 | 17680 vizualizari

 

mie mi se par foarte bune, asa ca incercati si voi..

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • marar, patrunjel
  • 500 g ciuperci
  • 3 oua
  • sare,piper
  • ulei
  • 15 clatite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Oscar:

Se spala bine ceapa, usturoiul si ciupercile si se taie marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici.

Intr-o cratita punem ulei, il lasam sa se incinga si apoi punem ciupercile. Le lasam sa se rumeneasca bine, amestecand des.

Intr-o tigaie rumenim ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi adaugam mararul si patrunjelul.

Cand ciupercile au inceput sa se rumeneasca, adaugam si bucatile de piept de pui, amestecand sa nu se lipeasca, iar cand incepe sa scada cantitatea adaugam si amestecul de ceapa, usturoiul, marar si patrujel. Dupa gustul fiecauia se pune sare si piper, iar la final ouale batute bine. Se mai amesteca in compozitie pana scade sdi o lasam putin sa se raceasca.

Presupunand ca aveti clatitele facute deja ( eu le-am facut tot astazi_reteta alta data pt clatite ), incepem sa umplem clatitele cu compozitia obtinuta.

In speranta ca v-am facut pofta...atunci sa fie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Oscar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu carne tocata