Aceste copănele crocante sunt foarte delicioase și sănătoase. Le-am făcut la cuptor si nu am folosit nici macar o picătura de ulei.
Pentru început spălăm bine copănelele și le uscăm cu servețele absorbante. Le crestăm puțin. Presărăm deasupra sare și piper după gust. Într-o farfurie adâncă batem ouălele cu telul sau cu o furculiță.
Pisăm cerealele integrale. Prima dată dăm copănelele prin ou, apoi prin pesmet și ultima dată prin cerealele integrale sau prin fulgii de porumb. Repetăm această procedură de două ori. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și asezăm copănelele. Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Introducem tava în cuptor și lăsăm copănelele 50 de minute la 180 grade C.
Într-un bol amestecăm cele 2 linguri de pastă de tomate cu o jumătate linguriță de miere. Trebuie să întoarcem copănelele din când în când. Dupa ce au trecut cele 50 de minute, scoatem tava și ungem copănelele cu amestecul de pastă de tomate și miere. Le introducem în cuptor și le lăsăm 10 minute.
Sunt foarte delicioase!