Copane cu cartofi

de Bunica in Pui, 2 Noi 2014 | 3388 vizualizari

 

Sincera sa fiu nu aveam de gand sa postez preparatul.Mi s-a parut prea banal,dar cand am gustat cartofii....m-am razgandit;)

 

INGREDIENTE

  • 4 copane
  • 4 cartofi mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 ml. vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia
  • 1 vf. cutit cu rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu cartofi:

Copanele parlite,spalate,Baza Mirodenia si pun in tava unsa cu o lingura de ulei.

Adaugam vinul si dam la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc usor.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem in felii mai groase.

Cand copanele sunt usor rumenite,scoatem tava si luam copanele din tava.

Punem cartofii in tava ,presaram rozmarinul si dam la cuptor pentru 20 minute.

Scoatem tava si adaugam copanele peste cartofi.

Cand sunt bine rumenite oprim focul si scoatem tava din cuptor.

Se servesc calzi cu salata de rosii sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava