O reteta simpla foarte usor de facut.
2 oua,
75 g zahar,
25 g zahar brun,
100 g unt moale,
275 g faina,
o lingurita praf de copt,
vanilie,
pepite de ciocolata,
biscuiti Oreo
Aprindem cuptorul la 180 º.
Untul moale il amestecam cu cele doua tipuri de zahar pana se omogenizeaza. Adaugam faina amestecata cu praf de copt la amestecul cu unt si zahar. Adaugam si ouale pe rand, sa se incorporeze bine. La sfarsit adaugam esenta si ciocolata.
Aluatul rezulta omogen si elastic.
Luam cate o bucata din aluat, mai mare decat o nuca, o largim, punem biscuitul oreo in mijloc si inchidem. Continuam pana terminam aluatul.Luam o tava de cuptor, acoperim cu hartie de copt si asezam biscuitii formati mai la distanza intre ele ca se largesc.
Lasam la cuptor 15-20 minute, pana se rumenesc un pic.
Servim la cafea sau ceai.