Brownie cu migdale

de Angelina_Elena in Dulciuri, 29 Mai 2014 | 5296 vizualizari

 

By Paula - enjoydessert.blogspot.ro! Cel mai bun brownie mancat pana acum!:X

 

INGREDIENTE

  • 180 g ciocolata neagra
  • 135 g unt
  • 4 oua mari
  • 115 g faina
  • 20 g cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 g zahar
  • 50 g migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu migdale:

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.

Tapetam o tava rotunda, de 26 cm cu hartie de copt.

Ciocolata si untul le topim la baie de aburi.

Adaugam zaharul si amestecam energic.

Adaugam ouale in compozitie, cate unul, mixand bine dupa fiecare.

Cernem  faina cu cacaoa, sarea si praful de copt si le adaugam in compozitia de ciocolata.

Turnam compozitia in tava, presaram migdalele (eu le-am taiat in doua) si dam tava la cuptor pentru 20-25 de minute.

Lasam 25 de minute daca vrem sa obtinem o textura pufoasa dar deloc uscata...usor umeda.

Iar pentru cine prefera brownie-ul cu textura umeda sunt suficiente 20 de minute.

 

Putina rabdare pentru a se racii si apoi putem savura cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci