Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 29546 vizualizari

 

Pana acum eu faceam conopida pane altfel decat in aceasta reteta, si anume o rupeam in buchetele mai mari, o fierbeam , o dadeam prin faina si ou si o puneam la prajit. Am schimbat reteta, si noua ne place mult mai mult asa cum o fac acum, inainte ou era doar deasupra, si in mijloc era doar conopida fiarta, iar in reteta asta e un amestec de ou si conopida. Tocmai fac acum, si am zis sa pun si reteta, pana fierbe conopida. :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 2-3 oua (in functie de cat de mare e conopida)
  • o lingura lapte
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se rupe conopida buchetele mici si se fierbe, cu putina sare. Nu trebuie sa fie foarte fiarta, ca e prea apatoasa.

Se bat ouale intr-un castron mai mare, se condimenteaza, se pun laptele si faina si se omogenizeaza, sa nu ramana cocoloase. Eu folosesc un tel.

Conopida bine scursa de apa se pune peste compozitia de oua, din care se ia cu lingura si se pune in uleiul incins, la prajit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]