Ciuperci champignon cu lamaie

de pansy1 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 16995 vizualizari

 

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 0,5 kg
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu lamaie:

Ciupercile sa aiba palaria cat mai mare(se scot piciorusele,care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste sau ce vreti dvs )

Se curata ciupercile,se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare,(ulei cat sa acopere fundul tigaii),se pun ciupercile cu gura in jos,ca sa zic asa,se prajesc vreo 2-3 minute,dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie,sare,piper si se mai tin vreo 3-4 minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie(ca sa se pastreze sucul format in palarie),se presara cu patrunjel tocat si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv de sarbatoare