Conopida Pane

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 4555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mijlocie
  • 2 oua
  • 5 linguri cu faina
  • sare,piper dupa gust
  • 150 ml lapte de la frigider
  • o legatura de marar
  • si 50 gr branza telemea
  • ulei 200 gr pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Pane:

Se curata conopida in buchete si se spala.Intr-o oala potrivita se pune apa la fiert cu putina sare si cand apa a clocotit se adauga conopida.Cand este fiarta se rastoarna imediat intr-o sita si se lasa la rece. Din oua,faina,lapte se face o pasta ca o smantana in carese adauga branza faramata si conopida bine scursa ,se asezoneaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si cu o lingura de supa se ia portii din castronul cu toate ingredientele.Se rumenesc si pe o parte si pe cealalta.

Pofta mare,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

05.10.2010, 22:43

ai dreptate laly pe acest sait se gasesc cei mai draguti bucataras

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:31

astea sunt pe placul meu

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete din branza