Conopida in otet

de Dana2010 in Muraturi, 26 Ian 2010 | 8195 vizualizari

 

Este o reteta incercata de mine azi.... va spun cand e gata cum e iesit... :)

 

INGREDIENTE

  •  o conopida de 1 kg
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • zahar
  • sare mare
  • morcov
  • foi de dafin
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in otet:

Se spala conopida si se desface in buchetele si se pune in apa rece cam 30-40 de minute.

In borcan se aseaza cateva boabe de piper, foi de dafin, ceapa taiata pestisor si morcov dat pe razatoare apoi se aseaza conopida, mai aruncam cateva boabe de piper si mustar in timp ce punem conopida.

Pe foc se pun 4 pahare de apa de 200 ml, 4 linguri de sare mare, 2 linguri de zahar, 7-8 linguri de otet, se fierb si se pun in borcan apa fiarta.

Dupa ce am pus apa in borcane le starngem bine si le intoarcem cu capacul in jos pentru etansare, pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta