Conopida cu sunca si cartofi la cuptor

de Criss in Mancaruri de legume, 28 Noi 2010 | 14868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4-5 cartofi fierti in coaja
  • 3-4 felii sunca 
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 80 g cascaval
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sunca si cartofi la cuptor:

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pun rondelele de cartofi, sare, apoi conopida fiarta i scursa bine, rupta in buchetele, feliute de sunca. Ouale batute se amesteca cu smantana si se toarna peste conopida. Se rade cascavalul si se pune tava in cuptor 25-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sunca si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]