Aperitiv tarta cu zucchini

de lucy2002 in Mancaruri de legume, 29 Mai 2019 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini (450-500 gr)
  • 4 oua
  • 150 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • 150 ml lapte
  • 150 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu zucchini:

Am spalat zucchini si i-am taiat felii subtiri.

Albusurile se separa de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam galbenusurile pe rand, untul topit, laptele si faina amestecata cu praful de copt, iar la final adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si potrivim de gust cu sare si piper.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem un strat de aluat, urmat de stratul de  zucchini, iar stratul de aluat si ultimul strat de zucchini peste care presaram cu cascaval ras. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 35-45 minute. Este gata cand s-a rumenit frumos deasupra.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

se pote folosi orice fel de branza doriti, sau o combinate de branzeturi

2

se portioneaza rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete gratinate cu cascaval