Conopida cu sos de susan(tahin)

de Sidy in Mancaruri de legume, 5 Oct 2011 | 5516 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

05.10.2011, 15:55

place

diaconta 1

05.10.2011, 16:12

cred ca-i foarte bun

LUK 1

05.10.2011, 16:23

delicios

MotanLaOale 1

05.10.2011, 16:26

trebuie sa fie bun

kamy 1

05.10.2011, 16:48

la cat imi place mie susanul,nu poate fi decat....delicios

oana_pisicutza16 1

05.10.2011, 17:21

yammy arata foarte bine

lia maria 1

05.10.2011, 19:53

am venit si eu la masa

alinutzika 1

05.10.2011, 21:35

tare bun

Mihaela11_jo 1

06.10.2011, 07:35

5***** de la bucataria araba
Se poate subtia si cu putin iaurt in loc de apa si atunci se numeste"maqdus zahra"

MIUTA 1

06.10.2011, 23:23

Imi place

adry88 1

08.10.2011, 10:45

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille