Conopida cu maioneza de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 9611 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi medii
  • 2 lingurite mustar
  • 1/4 lingurita pudra de turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • cca 250ml ulei de floarea soarelui
  • usturoi granulat dupa gust
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare.

Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in cotor. Scurgem apa.

Cartofii fierti si scursi de apa ii mixam asa fierbinti cu sarea, mustarul si turmericul.

Lasam la racit complet, apoi turnam in fir subtire uleiul pana obtinem o emulsie de consistenta maionezei cu ou.

Conopida racita se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, usturoi granulat dupa gust si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii