Conopida cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 6464 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza din 2 galbenusuri,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. (Nu prea mult pentru a nu-si pierde proprietatile). Conopida ar trebui sa ramana "al dente".Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.

Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

marcela1979 1

03.11.2010, 23:40

Julie 1

04.11.2010, 10:32

Bitza, conopida are un gust foarte bun daca o pregatesti asa Gandeste-te si tu: maioneza, smantana...mmm cum sa nu -ti placa? Incearca

elena1988 1

04.11.2010, 12:11

Nam papat niciodata , si abia acuma am vz reteta, dupa ce am facut altceva din conopida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor