Conchiglie

de Lau in Paste, 21 Apr 2011 | 4724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de scoici
  • 1 cutie de rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 200 g carne tocata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boaia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglie:

Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna.

Se curata morcovul si se da prin razatoare si se adauga peste ceapa si usturoi.

Se scurg rosiile si se adauga sucul si carnea tocata, se adauga si foaia de dafin.

Se mai lasa 5 min dupa care adaugam rosiile tocate si patrunjelul, sare si piper dupa gust, busuiocul, boiaua de ardei si patrunjelul. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna

Dupa ce au fiert scoicile se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece, se adauga si sosul din care se scoate foaia de dafin si se amesteca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]