Compot de visine

de Dya Daniela Andrei in Sirop / Compot, 20 Iun 2013 | 13100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa
  • 2,5 - 3 kg visine
  • 24 linguri cu zahar (pentru 8 borcane de compot de visine 800 g - 3 linguri fiecare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

Curatam visinele de codite, le spalam in mai multe ape si le inlaturam pe cele lovite.

Umplem fiecare borcan cu visine, cam pana la jumatatea acestuia (eu am pus putin peste, intrucat imi place sa fie mai mult fruct), adaugam 3  linguri de zahar si le umplem cu apa. Amestecam usor pentru a se topi zaharul. Infiletam bine capacele cu compot de visine si le punem la cuptor pentru 50-60 de minute.

Sau le putem fierbe direct pe ochiul aragazului intr-o cratita cu apa.

In ambele cazuri, se lasa sa se raceasca treptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine