Compot de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 3 Iul 2017 | 5979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsune
  • 700 g apa
  • 300 g zahar
  • aspirina
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de capsuni:

Intr-o cratita adaugam apa, zaharul si punem pe foc sa fiarba pana cand lichidul clocoteste timp de 5 minute.

Spalam capsunele si le rupem coditele. Lasam sa se scurga de apa.

Le asezam in borcane, adaugam bucati de lamai si o aspirina pisata.

Adaugam siropul fierbine, inchidem cu capacele si le punem cu capul in jos, acoperim si lasam pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]