Compot de caise

de ela in Sirop / Compot, 31 Iul 2011 | 6056 vizualizari

 

anul acesta am avut un cais plin de fructe,se rupeau crengile de la greutatea lor.....

 

INGREDIENTE

  • caise tari,sa nu fie foarte coapte
  • 2 linguri zahar pentru fiecare borcan de 720ml
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Spalam bine caisele sub jet de apa rece,le scoatem samburii si le rupem in doua.Umplem pe jumatate borcanele(bine spalate,sterilizate) cu jumatati de caise.

Masuram cata apa intra intr-un borcan cu caisele in el si punem atata cantitate de apa la fiert,cu zaharul(2linguri pentru fiecare borcan).Lasam sa dea cateva clocote,amestecand putin,apoi adaugam putin conservant si oprim focul.

Turnam siropul peste caise si punem capacele.Punem la cald,intr-o patura,pana a doua zi,borcanele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de caise