Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pentru pofticiosi si nu numai!
Intr-un castron, am cernut faina, am adaugat un praf de sare, ouale batute si o lingura ulei.
Am inceput sa framant un aluat, apoi am intins o foaie din acest aluat si am taiat triunghiuri.
Branza de vaci am amestecat-o cu zahar, ouale si apoi am adaugat coaja de clementine.
Am umplut fiecare triunghi cu o lingurita de branza si am sigilat coltunasul cu ajutorul unei furculite.
Am fiert in apa coltunasii cam 15 min pe fiecare tura.
Au iesit buni si aromati!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola