Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

de katty in Multicooking, 11 Sep 2021 | 2148 vizualizari

 

Retete de suflet
Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
 
 

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati file de cod congelat
  • 450 gr rosii cuburi
  • 250 gr fasole verde
  • 3 linguri pesto
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot:

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine.

Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de grade C. Cand aparatul este incalzit, punem rosiile, sare, piper, zaharul si fasolea verde usor decongelata. Dupa 15 minute punem fileurile de cod , stropim cu uleiul si mai lasam pana sosul scade si pestele capata o crusta frumoasa(aproximativ 15 minute). Servim pestele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă