Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda

de Valclaudia in Porc, 14 Feb 2015 | 8179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg coaste de porc
  • cca 400 ml bere
  • 1 lingura untura
  • sare, piper dupa gust
  • boia dulce
  • 1/2 legatura de leurda mixata cu 1/4 pachet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda:

Spalam coastele si le portionam dupa preferinta.

Le asezam intr-un castron, turnam berea rece peste ele, adaugam boabele de piper, sare dupa gust si acoperim castronul cu folie alimentare, apoi il lasam cateva ore la rece in frigider.

Scoatem coastele marinate de la frigider, le asezam in tava cuptorului,turnam lichidul in care au stat la marinat in tava, adaugam o lingura de untura, presaram boia de ardei dulce si dam tava la cuptor la temperatura medie pentru 60 minute.

Dupa scurgerea timpului intoarcem coastele sa se rumeneasca pe toate partile, apoi adaugam unt aromatizat cu leurda (spalam leurda, o trecem prin robot cu untul si obtinem o pasta verde deosebit de aromata).

Servim coastele simple sau cu ce garnitura dorim.

Ar fi fost excelenta o mamaliguta dar nu m-am mai complicat... :(

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor