Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii si se presara rozmarinul peste ei, se sareaza si se da la cuptor la foc potrivit, se lasa 20-25 de minute si se-ncearca.
Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din:
1 ceapa tocata marunt
3-4 catei de usturoi
1 lingura de unt
150 ml de vin alb demi-dulce
sare, boia
Se lasa aproximativ doua ore marinada la frigider, dupa care se scoate si se pot pune coastele pe gratar sau se pot pune in tigaie la prajit in ulei. Dupa care se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime. Se-ncearca cartofii iar daca sunt facuti se poate pune cascaval sau parmezan si se mai da 10-15 minute la cuptor.
Dupa care se scot cartofii si se aranjeaza ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com