Coaste de porc la cuptor

de elucubratiiculinare in Porc, 2 Feb 2016 | 8657 vizualizari

 

INGREDIENTE

1,5 kg coaste de porc

500 ml suc de roșii

3 linguri ketchup

1 lingură miere

1 căpățână usturoi

1 ardei iute - opțional

1 linguriță ghimbir rassarepiper

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Coastele de porc se condimentează cu sare și piper.
Se pun într-o tavă cu 2 căni de apă și se acoperă.
Se dă tava la cuptor pentru aprox. 2 ore la 180 grade C.
Între timp amestecăm sosul de roșii cu ketchup-ul, mierea, ghimbirul, ardeiul iute tăiat fin și usturoiul zdrobit.
Condimentăm cu sare și piper.
Scoatem coastele de porc din tavă, aruncăm zeama lăsată și turnăm peste ele sosul de roșii.
Se dă iar tava la cuptor, neacoperită de data aceasta, pentru aprox. 1 oră la 180 grade C.
Coastele se pot întoarce la jumătatea timpului.
Se servesc calde cu garnitură de cartofi copți sau prăjiți.
Ca salată vă recomand salata Coleslaw sau salată de murături asortate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor