Coaste de porc glazurate

de Panacris in Porc, 8 Feb 2019 | 4327 vizualizari

 

După cum mă ştiţi nu-s mare fan deserturi, saraturile si preparatele din carne sunt preferatele mele/noastre :D Aşa ca in ceas aniversar, 8 ani de Bucataras, v-aduc cateva coaste glazurate! ;) Am ramas setata pe coastele savurate la Praidalion! ;) La multi ani mie! Spor si pofta buna voua! 

 

INGREDIENTE

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

  • Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
  • Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
  • După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
  • Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
  • Simplu si gustos!
  • Spor şi poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc