Coaste de porc afumate dulci-picante

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 14636 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista.
Fragede, aromate...............sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc afumate
  • 1 l bere blonda
  • 1 pahar cu apa
  • 100 ml sos de soia
  • ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ghimbir
  • sare,piper macinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc afumate dulci-picante:

Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert   intr-un amestec de bere  si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit.

Separat facem un sos din ketchup, sos de soia ,ghimbir, sare si piper macinat.Dupa ce coastele au fiert, le scoatem din amestecul de bere si apa , le punem intr-un vas si turnam sosul de mai sus.Lasam la marinat circa 2 ore dupa care le asezam  intr-o tava, rasturnam sosul peste ele si dam la cuptor pentru 20-30 min.

Am servit cu garnitura de cuscus si salata de castraveti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 18:00

Mena, te invit la o portie

nadina73 1

29.08.2010, 03:50

vreau si eu o coasta5f

Bucataras Medi 1

29.08.2010, 09:13

Dau,Nadina.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc in bere