Clatite umplute cu carnaciori si cascaval

de elena001 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 6375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de faina
  • 4 carnaciori cabanos
  • 200g cascaval
  • 1 praf de sare
  • 1 cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carnaciori si cascaval:

Pentru clatite: se bat 2 oua dupa care se adauga apa si faina treptat,si praful de sare.

Incepem sa coacem clatitele punand o picatura de ulei in tigaie si turnam din compozitie cu polonicul.

Se coc pe ambele parti.

Pentru umplutura: cascavalul il dam prin razuitoare, carnaciorii ii tocam marunt(sau feliute).

Calim in putin ulei cascavalul si carnaciorii,punem umplutura pe fiecare clatita si rulam.

Intr-o farfurie batem 2 oua iar in alta punem putina faina.

Dam clatitele prin oul batut si faina si se pun intr-o tigaie la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carnaciori si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu pate si cascaval